O nas

Smo ekipa ljubiteljev okusnega, dobrega in lepega. To odražajo dogodki, ki jih z ljubeznijo organiziramo za vas.

Spoznajte ekipo

Denis deluje na področju računovodstva, marketinga in organizacije marketinških dogodkov. Zaposlen je v podjetju Vasco, kjer vodi razvoj različnih aplikacij poslovnega informacijskega sistema za podporo poslovanju podjetjem, vodi pa tudi lasten računovodski servis. Pred desetimi leti je pričel sodelovati pri projektu Dnevov odprtih vrat po vinskih kleteh na Slapu, zaradi ljubezni do žlahtne vinske kapljice in želje pomagati pri promociji vin iz domače vasi in Vipavske doline pa se je domislil projekta Slap Vino Festival.

Leta 1873 so na Slapu  z odlokom deželnih stanov ustanovili Deželno sadjerejsko in živinorejsko šolo, prvo kmetijsko šolo na slovenskih tleh. Svoje prostore je po zaslugi  grofa Lanthierija dobila v graščini na vaškem trgu, kjer poteka Slap Vino Festival. Leta 1886 so šolo premestili v Novo Mesto, kjer deluje še danes kot Kmetijska šola Grm in biotehniška gimnazija.

Denis Jež

Direktor, idejni vodja

Med letoma 1886 in 1983 je bil njen sedež na gradu Grm, kjer Gregor od leta 2016 organizira Pop Up Wine Festival. Njegovo dolgoletno kariero v gostinstvu je zaznamovalo pridobivanje izkušenj v različnih imenitnih restavracijah, hkrati pa svoje znanje izpopolnjuje na področju vinarstva. Je sommelier I. stopnje (ASI) in WSET® 2. in 3. stopnje, kmalu pa bo dokončal zadnjo, to je 4. stopnjo vinske šole WSET®, s katero bo pridobil diplomo iz poznavanja vin in žganih pijač.

Gregor Kren

Sommelier, WSET4

Nina obiskuje Slap že od malega, saj od tam izhaja njen oče. Diplomantka komunikologije je že v času študija na FDV delala na področju marketinga in organizacije dogodkov, svoje znanje pa je v  zadnjem desetletju delovanja z in v medijih širila še na področje odnosov z javnostmi. Že od samega začetka soustvarja uspešno zgodbo blagovne znamke Mister Slovenia, katerega vodja je zdaj, na področju organizacije dogodkov pa sodeluje z različnimi podjetji.

Nina Uršič

Organizacija dogodkov, marketing

Hermina je dolgoletna novinarka in urednica pri najpomembnejših slovenskih medijskih hišah, ima pa tudi  bogate izkušnje s področja tekstopisja, odnosov z javnostmi, korporativnih komunikacijskih projektov, strateškega planiranja, protokola idr. Sodeluje z različnimi slovenskimi in tujimi podjetji in organizacijami s področja turizma, bančništva, industrijskega oblikovanja, kulture, life styla in drugega.

Hermina Kovačič

Korporativno komuniciranje